Двоен успех във волейбола

       Отборите по волейбол (V-VII клас) на Средно училище “Епископ Константин Преславски” – Бургас се наредиха сред призьорите на общинското първенство, състояло се през този уикенд. 🏆
        Момичетата завършиха на второ място🥈 след три победи в предварителната група, те победиха на полуфинал отбора на ОУ “П. Р. Славейков”, а след оспорван финал отстъпиха на състава на ОУ “Васил Априлов”.
         Момчетата спечелиха трето място🥉като извоюваха два успеха в предварителната група, след загубата в първия си мач вчера. Като втори, те продължиха на полуфинал, където след оспорван мач отстъпиха на СУ “Димчо Дебелянов”. В “малкия финал” обаче възпитаниците ни успяха да се мобилизират и да надделеят над тима на ОУ “Елин Пелин”.
Като поздравяваме нашите ученици за високите постижения във волейболния турнир, им пожелаваме и още по-високи успехи в бъдеще!
***
        Благодарим и на техните учители Красимира Янева и Константин Пеев, както и на треньора им в спортния клуб “Бургос Волей” Христо Велков за високата мотивация и спортен хъс, който са изградили в своите възпитаници!👏